Inför Valet – Banker och skulder

”I vår farm är alla lika, men vissa är mera lika än andra.”

/G. Orwell

Detta inlägg är den första delen av en serie där jag kommer att förklara hur man härskar och söndrar på olika sätt, hur man kontrollerar sin opposition innan den har samlat kraft. Manipulationsmetoderna är många. Tanken är att du som läser kan förstå varför du inte kan påverka samhället via media eller politik, och hur en liten grupp av intelligenta psykopater (som alltid har funnits) upprätthåller samhällsstrukturen genom att ändra form och ansikte på sin makt. Dem kallar jag och många andra för den globala eliten, bankeliten, oligarkerna, industri- och finansadeln – de samvetslösa.

Jag flyttade till Sverige 2002. Jag var 22 år gammal. Då hade jag haft en massa små extra arbeten i 4 år, men även ett tillsvidare kontrakt. Jag hade inget bankkonto. Jag behövde inte det för att min lön betalades kontant i ett kuvert eller direkt i hand enligt överenskommelse. När jag flyttade till Sverige kunde man fortfarande göra affärer den vägen. Man hade en tjänst (en dyr sådan) som hette postförskott. Den finns inte längre. Swish har tagit över alla affärer mellan privatpersoner, och Wallenbergs Klarna sköter den biten företag och privatpersoner emellan. Idag kan ingen kräva att få sin lön utbetalt i kontant och slippa innehavet av ett bankkonto. Att tvingas utan ett alternativ eller val att ge tillgång dina personuppgifter, betalningsmedel till banken…

  • Är det frihet?
  • Är det demokratiskt valt?
  • Vem står bakom det beslutet eller utvecklingen? Inte är det jag.
  • Har du röstat för något sådant?
  • Eller har du inget val helt enkelt?

Läs mera på länken: https://stellatormanoff.wordpress.com/category/banker-och-skulder/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.