Den Nya Världsordningen NWO är redan här

Enligt min åsikt har vi en felaktig bild av det som kallas New Word Order eller NWO.

Vi har en bild som liknar Hiroshima där atombomben bildar en svamp. Denna bild är så inristat i våra huvuden att vi är helt omedvetna om att kärnvapen i modern tid används mot oss på olika sätt och någon svampliknande explosion behövs det inte alls.

Likadant är det med NWO. Detta namn ger associationer om en världsregering och en ledare kanske påven i toppen. Tänk dig om denna föreställning är helt fel?

Jag skulle vilja påstå att vi har det vi kallar NWO åtminstone sedan Amerika blev upptäckt vilket innebär i mer än 500 år!

För att förstå ovanstående så måste vi definiera vad NWO är för något.

NWO är en sammanslutning av styrande i världen som i samförstånd delar världen mellan varandra och med gemensamma krafter korrigerar landområden så att den geopolitiska förändringen möjliggörs.

Vad betyder detta i praktiken?

Ursprungsbefolkningar elimineras och förnedras, stolta befolkningar förnedras, nationer som vill gå sin egen väg bestraffas, alla nationer är påtvingade en beroendeställning av varandra, självständigheten och självförsörjningen undanröjs.

 

Vilka verktyg har man till detta?

Påtvingade livsåskådningar, omskolning, våld och repressalier, krig och våld av de värst tänkbara formerna, traumatisering och kontroll.

I olika böcker om t.ex. frimurare läser jag att de skapar en illusion om att den ena sidan är för och den andra sidan är emot. Även om ett land och deras ledare är emot ett annat land och deras ledare så ska det enligt riktlinjer och praxis som råder vara goda vänner på toppnivå i själva verket. Så länge dessa ledare tjänar systemet kommer de att bli rikligt belönade även om vanligt folk tror eller får veta att dessa ledare blev eliminerade. Illusioner av motsatserna är bara till för det vanliga folket.

Tittar vi närmare på hur denna samkörning av gemensamma krafter mot ett gemensamt mål fungerar räcker det att genomskåda andra världskriget och vi upptäcker att många nationer samarbetade mot en gemensam fiende och t.o.m. finansierade denna ”fienden” för att förstärka illusionen av en nation och dess befolkning som skulle krossas. Hur kan det vara möjligt att nationer med helt olika historiska bakgrund har planerat långt i förväg och kommit överens om en plan av förstörande av en annan nation och dess befolkning? En plan som kräver minutiös planering beträffande finansiering, materialframställning och propaganda i media så att befolkning i omkringliggande länder får en viss bild av ”verkligheten” och inte protesterar mot sina egna ledare och dess diaboliska planering av en total destruktion i världen.

Dessa krafter har kommit överens och sprängd otaliga atombomber i luften på marken och under jorden. Hur kan det vara möjligt att ingen har kraft att med RESULTAT protestera emot detta vansinne som förstör vår luft, vatten och atmosfär? Gång på gång läser vi hur det skapas konstgjorda virus i laboratorier för att försöka massutplåna befolkningen på jorden. Allt detta sker samordnat på olika platser på jorden och i olika länder som man vid en första anblick skulle kunna säga att dessa länder har absolut inget gemensamt och står långt ifrån varandra. Ändå vad beträffar destruktion samarbetar dessa länder mot ett gemensamt mål vilket innebär i praktiken att skapa rädsla och otrygghet i världen. (Ta chemtrails som exempel)

Jag trodde i min enfald att när tvillingarna föll att detta var början på byggandet av NWO. Idag inser jag att jag bedrog mig. 9/11 med tvillingarnas fall har varit en bekräftelse på att NWO redan finns. Tvillingarnas fall har varit en symbolisk handling som bekräftar att den Nya Världsordningen är redan kraftig förankrad i världen. Det var en signal till världen att projektet har lyckats och att de styrande kan skörda frukterna av sina ansträngningar.

Vad är frukterna? En legaliserad mobbning av befolkningen i form av försämrad trygghet, ökad bevakning, trakassering av oliktänkande, otrygghet och ett modern slaveri där skapande av pengar som lån spelar en mycket avgörande roll. Alla länder är förslavade under skuldens börda och deras befolkningar likaså. Alla är i skuld till varandra och när en person eller ett land inte orkar bära bördan så sänks detta land i armod av alla andra länder. Är inte detta en välfungerande NWO?

Länder som har förstått detta och försöker befria sig från lånens ok och skapa sin egen valuta som är gångbar på världsmarknaden blir hänsynslöst bestraffade!

NWO är redan här och har varit så under mycket långt tid, längre än vad vi kan förstå.

Den sista justering som återstår är att ur detta kaos erbjuda till befolkningen en lösning. Denna lösning blir så bra att människor kommer att tro att de lever i himmelriket. NWO stängslet blir därmed osynlig för den mänskliga öga när löneslaveri blir raserad och ersätts av materiella och energimässiga kvoter där den lydige och materiellt orienterade kommer att belönas och den tänkande och andligt orienterade kommer att bestraffas.

Redan idag när det påstås enligt gedigen forskning om Epigenetik och sinnets påverkan på celler och DNA, dvs. kvantfysik, så är denna forskning förlöjligad och baktalad så att en människa inte får för sig att tänka självständigt och komma på tanken att hon med sin avsikt skapar världen omkring sig. Att ha sådana individer i NWO systemet är inte önskvärt därför täpper man till sådana kunskaper på många möjliga sätt.

Människor ska hållas i rädsla och vara tacksamma för den trygghet som systemet erbjuder. Dessa erbjudanden kommer att bli mer och mer lockande. Motprestation kommer att bestå av lydighet som blir väl dold under namnet beskydd. Vi blir beskyddade från allt med hjälp av kontroll som innefattar även mat, luft och vatten, vacciner, kemiska läkemedel m.m.

Den Nya Världsordningen är redan ett faktum.

Text: Ivan Björn

Full Spectrum Dominance (FSD) behövs för att ge USA fulla möjligheter till ”operating from the Commons: Space, International Waters and Aerospace, and Cyberspace”. Det blev inte mycket över där. Formuleringen är viktig, eftersom den indikerar att allt över 10.000 meters höjd egentligen är amerikanskt. Det är där som framtidens krigföring kommer att ha sitt säte och där har vi också grunden till vädermanipulering, besprutning med aerosoler och biologiska stridsmedel samt elektromagnetiska manipulationer av människor och miljö.

Peter Krabbes blogg: https://peterkrabbe.wordpress.com/2018/01/27/full-spectrum-dominance-del-3-att-skapa-ett-imperium/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.