Wingmakers

Ett utdrag ur Wingmakers

 

Sarah: Jag skulle vilja veta lite mera om de hemliga organisationerna du pratade om förut.
Neruda: Okej, de är ganska många. Bland dem kan du räkna IMF, Foreign Relations Committee, NSA, KGB, CIA, World Bank och Federal Reserve m.fl. Alla har de en inre kärna som är ytterst hemlig. Det är ett hemligt samfund med en egen kultur, egen ekonomi och eget kommunikationssystem. Alla dessa har både makt och pengar och kan manipulera jordens politiska, ekonomiska och sociala system i eget syfte. De har kontroll över olja, gas, guld, diamanter, platina etc. Detta hemliga nätverk har använt teknologi från ACIO i syfte att försäkra sig om kontroll över världsekonomin.
Den enda oberoende gruppen i detta sammelsurium av maktkrävande organisationer är Labyrintgruppen.

 

 

Sarah: Härskar Femton över alltihop?

 

Neruda: Nej. Han är inte intresserad av det hemliga nätverket. Han är trött på det, för han bryr sig varken om makt eller pengar. Det enda han vill är att bygga upp BST för att motarbeta fientliga främmande attacker som har blivit förutsagda för 12 000 år sen. Han vill utveckla det yttersta, avgörande försvarsvapnet eller Frihetens nyckel som det också kallas. Han tror att Labyrintgruppen är enda utvägen för detta.
Du måste komma ihåg att Labyrintgruppen består av 130 mänskliga och ungefär 200 Corteum-medarbetare. Den intellektuella förmågan i den gruppen är så märklig att jag måste betona att Femton leder ett projekt som är farligare och mer vanskligt än någonting som någonsin företagits i mänsklighetens historia.

Sarah: Varför hålls då dessa upptäckter och hela situationen med utomjordingar hemliga för allmänheten?
Neruda: De människor som har tillgång till denna information anser sig själva unika och priviligierade. Det är de hemliga organisationernas egen psykologi. Det mänskliga egot njuter av att ha makt.
Speciellt politiker och forskare älskar att hålla mystiken kring det paranormala inom lyckta dörrar, eftersom det skapar en känsla av drama som inte finns i andra projekt. Så du ser, Sarah, det dramatiska med hemligheterna har blivit ett missbruk.

 

Sarah: Vet president Clinton om att det finns utomjordingar?
Neruda: Javisst. Han vet om De Grå. Han känner till ET-baser (ET= Extra Terrestrials = utomjordiska) som existerar på planeter i vårt solsystem. Han vet om marsianerna…

Sarah: Gode Gud, säg inte att de små gröna männen från Mars verkligen existerar…
Neruda: Om jag skulle berätta för dig allt jag vet om ET-situationen är jag rädd att du inte skulle tro på mig ett ögonblick längre. Men tro mig, den sanna ET- situationen är mycket mer invecklad än jag hinner förklara och du tror mig säkert inte. Så jag ska bara berätta en del och välja orden med stor försiktighet. Marsinvånarna är en mänsklig ras med samma gener som vi. De lever i underjordiska baser på planeten och de är inte så många. En del av dem har redan emigrerat till jorden och med några smärre förändringar i utseendet kan de mycket väl passera för vanliga människor.

President Clinton är medveten om detta och han har undersökt olika alternativ till att kommunicera med utomjordingar. Man började med en form av telepati. Det gillade inte militären. Numera är det så att praktiskt taget vartenda radioteleskop på globen vid något tillfälle har använts för att kommunicera med ET:s…

 

Läs mera på länken: http://www.wingmakers.com/wp-content/uploads/2014/04/Interview-Number-1.pdf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.