Väl bemött i framtiden

Mitt sista inlägg:

Nu har jag hittat en bättre plattform för mina framtida planer än dessa plattformar som är beroende av USAs och Europas lagar som begränsar yttrandefriheten på olika sätt att inte tala om censuren som råder på internet bland vissa sökmotorer.

Det händer allt för ofta att viktiga hänvisningar till artiklar försvinner och då är det inte roligt att ödsla tid på att reparera gamla artiklar så att meningen och funktionen återställs.

Min framtida ambition är att översätta olika videor som jag först laddar ner till min dator och sedan laddar jag upp dessa översatta till svenska. Detta är mycket tidskrävande arbete och beroende på videons längd kan detta ta flera månader i anspråk, också med tanke på att jag gör detta som en lågprioriterad syssla på fritiden.

Det som känns tryggt är att när man laddar upp en sådan video så kan den inte försvinna för att den nya plattformen VK.com respekterar människornas idéer om vad de vill sprida eller uppmärksamma på och detta går före rätten till ett slags ägande av berört material, där äganderätten används enbart till att begränsa obekväm informationsspridning.

Även om man producerar helt egna artiklar, PoD radio eller filmer så har det hänt att hela konton har blivit raderade och åratal av arbete har blivit bortsuddade.

Nu senast sa de på radio att de ska motverka oönskad information på internet om vacciner. Censur istället för diskussion m.a.o.

Så mitt nya konto är https://vk.com/ivansblogg. Alla artiklar är offentliga så du behöver inte ha ett konto på VK.com, bara om du vill kommentera.

I första skede flyttar jag vissa artiklar dit och i nästa skede ska jag ge mig i kast med att översätta olika videor. Det dröjer nog ett bra tag innan något händer men det kanske är värt att vänta. Min dator hör inte till den nyaste sorten och ibland är det väntetid med rullande hjul när jag vill göra något, men med tålamod fungerar detta.

Väl bemött på VK.com

Med vänlig hälsning Ivan Björn

3 reaktioner på ”Väl bemött i framtiden

  1. Fiskargubben

    Du gör alldeles rätt, Ivan. VKontakte är säkrare nuförtiden och det finns också några andra bra ryska siter. Yandex är en bra webbläsare och sökmotorn är inte som Googles. Ibland är översättningarna bättre.

    Harmlösa ryskortodoxa videor har försvunnit på youtube. Det är uppenbart vad som pågår. Vi är under en förfärlig stövel.

  2. AnnaF

    Som läsare till din blogg kommer även i fortsättningen att följa dig på VK. Har läst med en viss vemod på Newsvoice dina inlägg ”https://newsvoice.se/2018/07/06/norberg-massmigrationsromantikerna/#comment-289338” där du har skrivit en del tänkvärda inlägg (även Skribenten Aron) i kommentarsfältet men tonen gentemot Er bevisar bara en sak: att Newsvoice är kapad och därför är det enda förnuftiga kan göras är att avstå från att bidra till en döende nättidning som förmodligen kommer bara att skriva om ”självklarheter” i framtiden utan att placera ämnet i ett bredare perspektiv!
    Att avstå från att delta i denna valcirkus var 4:e år även för mig är det basta alternativ! Just nu finns Inga synliga hopp om förändringar! Men när vi avstår har vi modet att visa vår förakt för ett genomkorrupt System som kan bara dö ut om vi inte stödjer dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.